Monday, April 18, 2016

Păzea! Se dă Asaltul Lupilor!

Duminică 19 iunie, în Parcul Pantelimon, se dă Asaltul Lupilor!


Asaltul Lupilor este o cursă cu obstacole și MUD! Da, mud, adică noroi, aţi citit bine! Iar evenimentul se adresează tuturor persoanelor, indiferent de aptitudinile sportive, care doresc să îşi testeze puterile şi rezistenţa fizică, fiind în căutarea unor noi provocări.

Mai mult chiar, organizatorii pregătesc şi o Cursă a copiilor Asaltul lupilor Puppy, gratuită, pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani.

Potrivit organizatorilor, Asaltul Lupilor reprezintă o experienţă ce merită trăită, atât pentru senzaţia incredibilă de a depăşi obstacolele, cât şi pentru legăturile ce se vor crea de-a lungul cursei între colegi.

Pe 19 iunie, în Parcul Pantelimon (pentru cine nu-l cunoaşte - în zona Cora Pantelimon - Antilopa) se va desfăşura cea de-a treia ediţie. În cele două ediţii din 2015, evenimentul a înregistrat o prezenţă de 1.500 concurenţi şi peste 3.000 de participanţi.

Sunteţi invitaţi să vă înscrieţi - fie pe voi înşivă, fie pe copii - şi să citiţi mai multe detalii pe site-ul organizatorilor aici. Grăbiţi-vă să prindeţi preţurile speciale pentru înscrieri timpurii!

B24Kids este partener media al evenimentului.


No comments:

Post a Comment

Comentarii