Thursday, June 2, 2016

1 iunie a trecut, dar fabrica de dulciuri continuă să lucreze pentru copii


Chiar dacă 1 iunie a trecut, copiii sunt invitați la Mega Mall să se bucure de distracție pe tărâmul dulciurilor. Expoziția Fabrica de Dulciuri trimite copiii într-o aventură de vis, alături de prieteni imaginari din zahăr.

Cum ar arăta oare o lume de vis pentru copii? Căsuțe din turtă dulce, copaci de acadea și râuri de ciocolată? Cu siguranță! Iar ei s-ar plimba voioși în universul dulciurilor, alături de personaje fantastice.

Mega Mall transformă visele copiilor in realitate: Fabrica de Dulciuri ține 10 zile de distracție și surprize. Domnișoara Candy, domnișoara Inghe, Peppermint, Căpșunica, Lolly, Regele și Regina Candy îi așteaptă pe micii cofetari cu multe surprize și activități amuzante. Copiii se pot plimba prin universul acadelelor, al brioșelor și al înghețatei, pot participa la atelierele de creație, la sesiunile de ghicitori, sau la cursele printre bomboane. Noii lor prieteni îi vor răsplăti la final cu mici cadouri dulci care să le amintească de vizita în tărâmul de vis al dulciurilor.

Surprinde-ți copilul și du-l să-și vada visul cu ochii! Fabrica de Dulciuri este deschisa in perioada 27 mai – 5 iunie si este dedicata copiilor cu varsta intre 4 si 12 ani. Intrarea este gratuita, iar rezervarile se fac la numarul de telefon 0756.140.191, la adresa de email rezervari@megamllbucuresti.ro.

Expozitia Fabrica de Dulciuri este amplasata la nivelul 2, in atrium Nord si poate fi vizitata de grupuri de maximum 30 de copii, conform programului:

2 – 3 iunie – 16:00-20:00
4 – 5 iunie – 12:00-20:00

No comments:

Post a Comment

Comentarii