Thursday, June 2, 2016

O mare de Zurli de 1 iunie la Palatul Ştirbey



De 1 iunie, Domeniul Știrbey din Buftea şi-a deschis porţile pentru toată lumea şi a găzduit cel mai mare picnic pentru copii şi părinţi.

Potrivit organizatorilor, pajiştea de 10 hectare s-a umplut încă de la ora 12.00 de oameni care au ales să îşi petreacă ziua împreună, la joacă în aer liber. Voluntarii Zurli au coordonat ateliere de confecţionat brăţări, felicitări şi jocuri cu premii oferite de partenerul Europa FM şi sponsorii Carrefour şi Pegas.

Puţin după ora 17.00 a început spectacolul "Aventurile Iepuraşului" în pădurea poveştilor, iar spaţiul de pe domeniu s-a umplut de mulţimea care venea în valuri. Finalul a aparţinut Găştii Zurli, care a susţinut un spectacol fantastic în faţa celor 10.000 de spectatori. Întreaga ţară a fost martora evenimentului fenomen, prin intermediul transmisiunii în direct de la emisiunea Observator Antena 1, partener al evenimentului.


“Multumesc pentru cel mai frumos 1 iunie de până acum. Mulţumesc tuturor oamenilor care au venit să ne vadă. Mulţumesc părinţilor frumosi care ne-au zâmbit din toată inima, chiar dacă au stat ore în trafic şi apoi cu copiii pe umeri. Voi sunteţi publicul pentru care eu merg mai departe în povestea asta, în fiecare zi. Mulţumesc tuturor copiilor care au molipsit cu bucuria lor pe toată lumea şi noi am avut cel mai colorat şi vesel eveniment. Mulţumesc Dan Cociş că ne-ai lăsat să ne bucurăm pe Domeniul Ştirbey. Mulţumesc George Zafiu că ne-ai ajutat să afle toată lumea ce cadou frumos le-am pregătit. Mulţumesc Lavinia Tudoran că ne-ai oferit posibilitatea să spunem La Mulţi Ani tuturor copiilor din România în direct la Observator. Acest eveniment nu a fost finanţat de nimeni. A fost cadoul nostru : Observator, Europa FM, Gaşca Zurli şi Domeniul Ştirbey. Ne-au susţinut Carrefour şi Pegas şi partenerii nostri media – blogurile şi site-urile care ne-au promovat. Şi cei 10.000 de oameni care au venit cu cea mai bună energie şi cu chef de joacă”, a declarat după eveniment Mirela Retegan, creatoarea fenomenului Zurli.

No comments:

Post a Comment

Comentarii