Tuesday, July 26, 2016

Vara asta cântăm în familie


Lecţiile de muzică pentru familii, o alternativă plăcută de petrecere a timpului liber

În vacanţa de vară, timpul liber al părinţilor petrecut alături de copii este preţios, iar din acest motiv din ce în ce mai multe familii îşi doresc să găsească modalităţi inedite, relaxante şi plăcute de petrecere a vacanţei.

Şcoala de Muzică Boem Club a introdus încă de vara trecută în programul Şcolii de Vară, lecţiile de muzică pentru familii, iar abonamentul Family a devenit unul foarte popular printre opţiunile din cadrul Şcolii de Vară.

Acest abonament se adresează membrilor aceleiaşi familii, indiferent de vârstă (mamă-copil; tată-copil; fraţi, verişori, etc) şi include la alegere, lecţii de: pian, chitară, canto, vioară, violoncel, tobe sau saxofon.

Prin intermediul lecţiilor de muzică pentru familii, părinţii îşi pot încuraja astfel copiii să încerce o experienţă muzicală activă, să cânte la cât mai multe instrumente, prin exemplul propriu.

La Şcoala de Muzică Boem Club, atât copiii, începând cu vârsta de 3-4 ani, cât şi adulţii, fără limită de vârstă, pot participa la lecţiile de muzică din cadrul abonamentului Family.
Toţi cei care doresc să se înscrie la lecţiile de muzică de la Şcoala de Muzică Boem Club, o pot face la unul din numerele de telefon de mai jos:

0735 641 594 Sediul Alba-Iulia, albaiulia@boemclub.ro
0760 689 422 Sediul Razoare, razoare@boemclub.ro
0761 786 601 Sediul Dorobanti dorobanti@boemclub.ro

No comments:

Post a Comment

Comentarii