Wednesday, September 21, 2016

Stagiunea de toamnă MiniArt Show

În octombrie și noiembrie, cei mici sunt așteptați la spectacole de teatru puse în scenă într-o manieră originală și creativă de o echipă de actori, păpușari, regizori, coregrafi şi psihologi profesioniști coordonați de actrița Ioana Ginghină în cadrul proiectului MiniArtShow.
Astfel, în noua stagiune de toamnă echipa MiniArtShow a pregătit trei spectacole care stimulează imaginația și creativitatea celor mici: „Dănilă Prepeleac”, „Cântec pentru Tisha” și „Spre Vrăjitorul din Oz”.
În această stagiune, cei mici au parte și de surprize, la fiecare spectacol fiind organizată o tombolă unde pot câștiga premii pe loc și se pot înscrie în cursa pentru marele premiu, o petrecere organizată de echipa MiniArtShow by Ioana Ginghină.

Bazat pe celebra poveste scrisă de Ion Creangă, spectacolul „Dănilă Prepeleac”se adresează întregii familii. În cadrul piesei, copiii vor descoperi o lume misterioasă și plină de haz, dar nu complet lipsită de moralitate și vor intra în universul tradițiilor și obiceiurilor vechi. Tânărul actor Ionuț Toader îi dă viață simpaticului Dănilă Prepeleac, iar alături de el joacă Andreea Gaica, Daniel Marcu, Andra Mirescu și Cristina Petre. Regia este asigurată de Laura Maria Vlădoiu.
Trailer: https://youtu.be/kQxL-jrXEww

„Cântec pentru Tisha” este un spectacol dedicat copiilor peste 4 ani și părinților lor, care își propune ca, prin interacțiune și jocuri noi, să aducă în prim-plan strânsa relație dintre copii și părinți, importanța și nevoia de a petrece cât mai mult timp cu cei mici.„Cântec pentru Tisha” înseamnă și performanță actoricească după un senariu inedit, cu muzică originală, adaptată copiilor, dar și interactivitate și dansuri, toate asigurate de echipa de producție care îi cuprinde pe actorii Elena Dumitrescu/Andra Mirescu (Tisha), Ioana Ginghină/Andreea Gaica (Gratziline), Ilona Brezoianu (Rază de Culoare), Emilian Mârnea/Răzvan Rotaru (Coșarul), Rareș Stoica/Răzvan Rotaru (Urs).
Trailer: https://youtu.be/wY7BG3ZAwJw

„Spre Vrăjitorul din Oz” este un spectacol magic, plin de peripeții, vrăji, personaje ciudate, care îi va ține pe cei mici cu sufletul la gură, mai ales că de-a lungul piesei lumea reală și cea magică se intersectează foarte des. Spectatorii vor fi, cu siguranță, fascinați și de vrăjile cu gheață carbonică dn piesă. Iar actorii Alina Medoia, Ileana Brâncoveanu, Cristina Tane, Ion Tudorache garantează că experiența va fi de neuitat.
Trailer: https://youtu.be/tMlO4meKoYU
„Toate aceste spectacole sunt gândite pentru a pune în valoare creativitatea copiilor, pentru a le stimula imaginația, având, în același timp, un important rol educativ, atât pentru cei mici, cât și pentru părinți. Echipa MiniArtShow crede cu tărie că prin joc, dans, muzică, teatru poți face educație de calitate copiilor, venind în completarea educației formale”, spune actrița Ioana Ginghină, fondatoarea companiei MiniArtShow.
B24Kids se bucură să fie partener media al MiniArt Show şi în această stagiune.

Biletele se pot cumpăra de la casa de bilete Cinema Pro sau din rețeaua Eventim:http://www.eventim.ro/ro/cautare/ #search_string=MiniArtShow

No comments:

Post a Comment

Comentarii