Thursday, September 15, 2016

Sună clopoţelul... la Şcoala de Muzică Boem Club


Şcoala de Muzică  Boem Club, în parteneriat cu Boem Club Pianos, organizează sâmbătă, 24 septembrie 2016, la Centrul Naţional de Artă Tinerimea Română, Spectacolul concert intitulat "Sună Clopoţelul!".

Evenimentul va reuni aproximativ 150 de cursanţi copii şi adulţi de la clasele de pian, chitară, canto, vioară, violoncel şi saxofon, care vor încânta publicul cu piese de muzică uşoară, clasică, pop, rock, interpretări la două mâini la pian sau duete cu vocea.

Spectacolul Sună clopoţelul! reprezintă startul unui nou an şcolar la Şcoala de Muzică Boem Club şi totodată încheierea programului Şcolii de Vară, la care au participat numeroşi copii şi tineri, de-a lungul întregii veri.

Odată cu începutul unui nou an şcolar, Boem Club anunţă extinderea pe partea de vânzări de instrumente muzicale, prin deschiderea oficiala a celui mai mare magazin de piane şi pianine acustice din România, cu peste 25 de piane şi pianine acustice pe stoc, Boem Club Pianos.  

Concertul organizat de Şcoala de Muzică Boem Club este şi un prilej de a arăta tuturor celor invitaţi ce se poate învăţa în cadrul programului Şcolii de Vară şi cum doar în 2 luni, cursanţi de toate vârstele pot cânta piese simple sau de nivel mediu la pian, chitară, vioară, cu vocea sau la alte instrumente.


Şcoala de Muzică Boem Club este cea mai mare şcoala privată de muzică din România, cu peste 750 de cursanţi, oferind în limba română sau în limba engleză lecţii de muzică premium individuale sau de grup, la pian, chitară, vioară, violoncel, tobe, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute şi canto, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

Şcoala de Muzică Boem Club are 3 sedii, în 3  zone importante ale Capitalei (zona Dorobanţi, zona Piaţa Alba-Iulia - B-dul Decebal şi zona Cotroceni-Drumul Sării) şi dispune de o echipă tânără, formată din aproximativ 45 de profesori, absolvenţi de Conservator, buni pedagogi şi profesionişti, dedicaţi meseriei lor şi deschişi către toate genurile muzicale.

Şcoala de Muzică Boem Club a fost înfiinţată în anul 2009, din dorinţa de a oferi tuturor iubitorilor şi amatorilor de muzică din Bucureşti posibilitatea de a învăţa să cânte la un instrument preferat sau cu vocea.

No comments:

Post a Comment

Comentarii