Monday, December 19, 2016

Sfârşit de an 2016 şi începutul 2017, pentru Boem Club


Şcoala de Muzică Boem Club, în parteneriat cu magazinul de piane şi pianine acustice Boem Club Pianos, au organizat sâmbătă şi duminică, 17-18 decembrie 2016, Evenimentul intitulat "Vis de Iarnă". Concerte, testări de piane şi abilităţi muzicale la Centrul Naţional de Artă Tinerimea Română pentru toţi pasionaţii de muzică.



Pe parcursul celor două zile s-au derulat multe activităţi muzicale, la care au participat copii şi adulţi deopotrivă, muzica aducându-i aproape pe unii de ceilalţi. Pe fondul apropierii sărbătorilor de iarnă, s-a derulat şi proiectul “Colinde în familie”, prin intermediul căruia mulţi dintre participanţi au avut posibilitatea să cânte alături de cei dragi, în faţa unui auditoriu numeros.

Totodată, Boem Club Pianos i-a surprins pe participanţi prin pianele şi pianinele acustice deosebite pe care le-a expus, pianine mărcile Steinberg, Perzina, însă şi pianine recondiţionate, accesorii de ultimă oră şi sisteme silent care pot fi montate pe orice tip de pianină sau pian acustic, pentru a-i ajuta pe cei care doresc să studieze păstrând touche-ul de pian acustic, când cei din jurul lor doresc linişte.

La secţiunea de concerte au participat copii începând cu vârsta de doi ani, fără limită superioară de vârsta; fiecare interpret a cântat muzica preferată, la instrumentul preferat, într-o atmosferă plină de sărbătoare şi voie bună. O parte dintre spectatori, încurajaţi de interpretările de pe scenă au participat la testările abilităţilor muzicale.

Moş Crăciun i-a premiat pe toţi cei care au avut curajul să îşi infrunte temerile şi să cânte din voce sau la un instrument, cu diplome, medalii şi alte surprize. Toţi cei prezenţi au avut posibilitatea să îşi împărtăşească experienţa de pe scenă la cocktail-urile de la finalul fiecărui concert.
"Cele două zile de muzică şi voie bună, la care au participat peste 600 de persoane, ne arată din nou, ca la fiecare eveniment, că muzica este un limbaj universal, care nu ţine cont de vârstă, limbă sau orice fel de alte aspecte înnăscute sau dezvoltate în timp, şi că, tot ceea ce contează este emoţia faptului de a împărtăşi şi de a fi muzica” - Claudia Atanasoae, Director Boem Club.

Următorul eveniment major pe care îl va organiza Boem Club Pianos va fi Concursul Naţional de Pian Musica Mundi, care va avea loc în Bucureşti la sfârşitul lunii martie 2017; în cadrul acestui concurs pot participa copii şi tineri cu vârstele cuprinse între 6-18 ani, la secţiunile de amatori sau profesionişti. Premiul cel mare la secţiunea profesionişti este o pianină în valoare de 5.000 de euro, iar la secţiunea amatori o pianină în valoare de 3.000 de euro. Data limită de înscriere la concurs este sfârşitul lunii februarie 2017.

Parteneri: www.boemclub.ro, Bol Pianos, Liliac Wine, Cash and Candy, Perzina, Steinberg

B24Kids se numără printre partenerii media ai Boem Club, alături de Ziarul Bursa, Ziarul Ultima Ora, www.sapteseri.ro, www.copiisimamici.ro, www.suntparinte.ro, www.bucuresteni.ro, www.roportal.ro.

No comments:

Post a Comment

Comentarii