Saturday, March 18, 2017

Final Frontier#6 , locul în care copiii pot explora lumi imaginare

Final Frontier, târgul de carte SF&Fantasy, te așteaptă la cea de-a șasea ediție în week-end-ul 1-2 aprilie 2017, între orele 11:00 și 19:00, la Centrul Cultural Casa Artelor (B-dul Mircea Vodă nr. 5, Sector 3, Bucureşti), partenerul principal al evenimentului.


Târgul de carte ce se adresează în egală măsură adulților, cât și copiilor - de fapt, adulții vizitatori la târg sunt îndemnați săți bucure copilul interior.

Copilăria este o etapă în care este esențială încurajarea creativității de către părinți în scopul creșterii potențialului copiilor și descoperirii unor talente ascunse. Iar la Final Frontier #6 cei mici pot fi tot ceea ce își doresc și pot locui fără opreliști în lumile lor imaginare.

Începem cu volumele speciale pregătite de editurile care vor participa la târg – pentru că un fan SF&Fantasy adevărat se vede de mic! - colecții de cărți specializate pentru juniori și adolescenți de la Nemira, Paladin, Tritonic, Corint, BooksExpress și Tracus Arte. 

Dar în afară de cărți se vor găsi și alte produse: benzi desenate (HAC!BD), figurine, jocuri (Red Goblin) și obiecte artizanale (Nyx Art, WizzArt Room), expozanți privind tehnologia (Academia inventeaza.ro – programare și robotică, ResearchX Development – imprimante 3D).

Curiozitatea copiilor este fără margini, așa că îi invităm ca după ce explorează întregul târg să testeze și să învețe lucruri noi în zona de ATELIERE: 
- află totul despre Astronomie, 
- învață să creezi Bandă desenată și 
- construiește roboței la Atelierul de Robotică.

Organizatorii vă adresează îndemnul: Veniți cu mic cu mare la Final Frontier, Târgul de carte SF & Fantasy, locul în care poți fi orice vrei tu!

Stați cu ochii pe Final Frontier.ro și nu uitați de Evenimentul creat pe Facebook pentru discuții și noutăți. #FF6

Când: 1-2 aprilie 2017
Unde: Centrul Cultural Casa Artelor (B-dul Mircea Vodă nr. 5, Sector 3, Bucureşti)
Program: 11:00 – 19:00

Eveniment marca Bookblog.ro - blog despre cărți și lectură.
Parteneri principali: Centrul Cultural Casa Artelor și Primăria Sectorului 3

No comments:

Post a Comment

Comentarii