Wednesday, April 5, 2017

Micile Vedete pe urmele detectivilor misterioşi

Afişele filmelor Şcoala Micile Vedete
La finalul săptămânii trecute, şcoala de film şi televiziune pentru copii Micile Vedete, www.micilevedete.ro, a adus zâmbete şi bucurie absolvenşilor lcolii, părinţilor, bunicilor şi susţinătorilor acestora. Tocmai a lansat la Cinematograful Movieplex, din Plaza România, cel mai nou film pentru copii, intitulat Trădarea. Acesta este cel de-al şaselea episod din mult îndrăgita serie cu detectivi. Evenimentul a fost o dublă Premieră, atât a filmului, cât şi a primei piese de Teatru TV pentru copii, numită Hamsterul - anunţă reprezentanţi ai Şcolii Micile Vedete.

"Filmul Trădarea se bucură de un joc actoricesc excepţional din partea celor 4 copii actori ce interpretează personajele principale, dar şi din partea Micilor Vedete, cu toţii absolvenţi ai şcolii. Este un progres remarcabil pe care l-au făcut cu toţii. Acum 7 ani, când am început acest proiect nu credeam că vom atinge vreodată acest nivel. Este adevărat că şi cele 5 participări la Festivalul de Film de la Cannes au ridicat ştacheta sus de tot", declară la unison Ariana Pendiuc şi Ema Pendiuc, cele două surori care, pentru prima oară au semnat împreună regia unui film. 


Potrivit reprezentanţilor Şcolii Micile Vedete, acţiunea din acest episod se petrece în jurul unui lanţ de evenimente stranii care saboteaza ani la rând punerea în scenă a unui spectacol de teatru. În urma unui accident din timpul repetiţiilor, chiar pe scena spectacolului ce urma să aibă loc, Erica (Erika Rantes, 10 ani) este rănită. Asistentul de detectiv (Silviu Ciupercă, 10 ani) trimite un selfie ciudat, iar Detectivel (Matei Burgui, 11 ani), personajul principal al seriei, încearcă să afle misterul din spatele acestei întâmplări. Ajutat de către Alexia (Alexia Andrei, 11 ani), veşnic îndrăgostită de el, Detectivel porneşte investigaţiile alături de prietenii săi. Oare spiritele sabotează spectacolul, aşa cum cred copiii, sau cineva care are un motiv serios să o facă? Trădarea şi prietenia sunt două lucruri despre care copiii vor învaţa multe în acest nou film cu temă educativă, marca Micile Vedete. 

Primele 5 episoade ale seriei cu detectivi pot fi vizionate online pe www.club.micilevedete.ro. Prima platformă online de filme româneşti pentru copii, cu teme educative - Clubul Micile Vedete - este susţinută de Giusto Natura şi Reinert-Martinel, doi parteneri care au înţeles cât este de importantă investiţia în educaţia copiilor noştri. Din distribuţia filmului Trădarea face parte Mara Dinu, cea care interpretează rolul Dariei Ciorba din noul serial "Ai noştri", ce se difuzează la PRO TV de la începutul lunii martie.

În aceeaşi seară a fost lansată, în premieră, prima piesă de Teatru TV pentru Copii, Hamsterul, realizată de Școala Micile Vedete, care ne oferă o adevărată lecţie de viaţă. Regia artistică este semnată de Ema Pendiuc după un scenariu de Salex Iatma.

B24Kids este partener media al Şcolii Micile Vedete.

No comments:

Post a Comment

Comentarii