Thursday, May 25, 2017

Diversificare sau autodiversificare? Aceasta-i întrebarea!


Una dintre pietrele de hotar pe care le are de depăşit orice micuţ este trecerea de la alimentaţia exclusiv "lactată" la cea diversă, care să conţină toate principiile alimentare şi toţi nutrienţii necesari creşterii de-acum încolo. Când e cel mai bine să începem diversificarea? La ce vârstă a copilului? Cu ce aliment sau grup de alimente? Renunţăm la alăptare sau mergem în paralel?... şi multe alte întrebări apar adesea pe buzele tinerilor părinţi.

Pentru aceştia are loc urmatorul eveniment Social Moms, pe 30 mai, de la ora 18:00. Tema este "Diversificare sau Autodiversificare" iar evenimentul va urmări care sunt avantajele şi dezavantajele fiecăreia dintre cele două metode de diversificare a hranei bebeluşului.

Evenimentul va avea loc la Capital Plaza Hotel (Blv Iancu de Hunedoara 54, Sala Ion Mincu).
Iar agenda cuprinde:
· Crina Coliban este moderatoul evenimentului si va prezenta si tema “Autodiversificarea”.
· Tema “Diversificarea” va fi sustinuta de Dr. Iuliana Calmac, Medic Primar Pediatrie – Medicover
· Miruna Ioani, blogger @siblondelegandesc.ro va pregati retete de supa crema pentru bebelusi, ideale pentru inceperea diversificarii.
· Magda Aldea, blogger @mamicazburatoare si redactor @desprecopii.com va fi vocea mamicilor din comunitatea desprecopii.com si va pune intrebari celor doi experti speakeri.

Mai multe detalii despre eveniment se pot găsi aici:  http://www.socialmoms.ro/eveniment/18/diversificare-sau-autodiversificare

Iar atelierele pentru copii vor fi susţinute de Momki.

No comments:

Post a Comment

Comentarii