Saturday, May 20, 2017

Hai în tărâmul Zurlandia! Loc de joacă pentru toată familia


După ce a Zurlăndit toată ţara, Gaşca Zurli în frunte cu neobosita tanti prezentatoarea Mirela Retegan, au pus acum la cale o nouă surpriză pentru copii, dar şi pentru părinţii lor. Sub numele de Zurlandia, se pregăteşte cel mai mare teren de joacă pentru părinţi şi copii!

Şi anume, pe 17 şi 18 iunie, pe Domeniul Ştirbey, lângă Bucureşti, 80.000 de metri pătraţi se vor transforma într-un frumos loc de joacă. Părinţi şi copii, deopotrivă, vor trăi împreună cele mai pline de joacă două zile din 2017. De dimineaţă până seară, de la 10.00 la 22.00, zeci de spectacole, sute de personaje, nenumărate provocări, ateliere şi activităţi organizate de o echipa care şi-a propus să organizeze cel mai mare festival dedicat familiei până acum, în România.

Sunt pregătite pentru cei mici şi mari o mulţime de surprize, invitaţi care vă vor umple sufletele de bucurie. În fiecare zi se dezvăluie câte o surpriză sau un invitat. Marian Ralea, magicianul părinţilor de astăzi, vine în Zurlandia împreună cu Fundaţia Abracadabra. 

Abonamentele s-au pus deja în vânzare şi sunt disponibile în reţelele Eventim, Bilete.ro şi Iabilet.ro.
Vino alături de Zurli şi fii parte din cea mai frumoasă poveste despre părinţii şi copiii din România.

Iată câteva zone din teritoriul Zurlandia:

Campionatul de Joacă - se bazează pe activităţi sportive. Pe terenul campionatului se vor putea desfăşura concursuri pentru bebeluşi, concursuri de triciclete, trotinete, alergarea în saci sau cu copiii în cârca, de-a căţăratul în copaci, ştafeta, crosul familiei, câte şi mai câte. În Zurlandia absolut toţi copiii şi părinţii sunt CAMPIONI, pentru că noi vom premia participarea.

Academia Zurli - e locul în care copiii primesc paşaport pentru viitor. Toate cursurile şi activităţile iubite de cei mici sunt adunate într-un singur loc. Te poţi înscrie la zeci de cursuri gratuite: cursuri de îndemânare, pictură, teatru, hand –made, dans, mişcare, foto, cursuri de televiziune etc.

Şcoala de joacă pentru părinţi - este locul unde cei mari reînvaţă să se joace. Este zona destinată seminariilor şi workshop-urilor pentru părinţii. În două zile părinţii vor învăţa să se joace împreună cu copiii lor în maşină, în casă, în baie, pe plajă, la munte, în drumeţie, la petreceri, de prânz, jocuri de trezit şi jocuri de culcare. Părinţii şi bunicii descoperă cum poate fi transformat haosul în distracţie.

Casa Zurli - este locul unde copiii descoperă povestea Găştii Zurli. ”O căsuţa mică” nu e doar un cântecel. Ea chiar EXISTĂ. Este o ocazie unică de-a intra în lumea Zurli, acasă la ei.

Guinness World Records – Ne-am propus să intrăm în Cartea Recordurilor cu cel mai mare joc jucat de părinţi şi copii.

Vino în minunata lume Zurlandia.
Web: www.zurlandia.ro
Facebook - Zurlandia

No comments:

Post a Comment

Comentarii