Wednesday, May 31, 2017

Piureurile de fructe, acum într-o nouă prezentare

Când ne-am gândit noi să plecăm în prima noastră vacanţă cu copilul - căci o aveam doar pe cea mare pe-atunci - m-am speriat. Ce-o să îi dau să mănânce? Trebuie să ne cazăm undeva unde să pot prepara piureurile, şi să le pot încălzi. Dar ce vacanţa mai e aia pentru mine, dacă stau tot în bucătărie? Şi tot aşa. Dar am dat o şansă piureurilor de fructe şi legume ambalate la borcănele şi am fost foarte mulţumiţi! Pentru vacanţe (dar nu numai, o să vedeţi) aceasta este varianta ideală!

De ce?
- Mâncarea este preparată respectând principiile sănătoase pe care le respectăm şi noi acasă. Fără să-ţi mai faci griji că trebuie să cumperi şi să fierbi 10 ingrediente, pentru o mânuţă de piure.
- Este ambalată în borcănele sau, mai nou, ambalaje de unică folosinţă, conţinând cantitatea de la o masă, ca să nu rămână resturi cu care nu ştii ce să faci - să le congelezi, să le sterilizezi... sau poate să arunci (eu una nu pot să arunc mâncare)
- E uşor de transportat, iar dacă nu ştii că poţi găsi mâncărica ambalată acolo unde mergeşi, poţi cumpăra câte trebuie înainte de plecare.
- Şi cel mai important, sunt foarte delicioase! Am mâncat şi eu.

Noutatea pe care o anunţă reprezentanţii HiPP este că popularelor piureuri de fructe de calitate ecologică HiPP (HiPP Fruit- Fun), li s-a dat o nouă denumire şi un nou design! În urmă cu 5 ani, producătorul de hrană pentru copii HiPP a fost printre primele companii ce a oferit copiilor mici, piureuri de fructe ecologice, în ambalaj de tip “squeezing bag.” Acum, piureul de fructe, fin mărunţit, este foarte popular în rândul copiilor de toate vârstele.

Mai mult chiar, există şi o poveste în spatele acestora: fructele ajung în piureuri cu ajutorul animăluţelor HiPPiS. Maimuţa Matt, cameleonul Cathy, broasca Frankie, Tigrul Tim şi Ţapul Benjamin adună fructele şi le prepară din ele copiilor sucuri şi piureuri delicioase.

HiPP HiPPiS nu conţin zaharuri adăugate sau sucuri concentrate pentru îndulcire. Piureurile de fructe HiPP HiPPiS, de cea mai bună calitate ecologică si cu ingrediente strict controlate, sunt ideale în călătorii. Copiii le găsesc gustoase, dar şi distractive.
De asemenea, sunt perfecte şi pentru adulţi, fie ca gustare sănătoasă la birou, cât şi în timpul liber.

Mulţumim HiPP pentru deliciosul cadou primit ieri!
Voila:


No comments:

Post a Comment

Comentarii