Friday, July 14, 2017

English Kids Academy: engleză pentru cei mici

English Kids Academy deschide porțile cursurilor de limba engleză pentru cei mici.

English Kids Academy, divizia International House specializată în predarea limbii engleze pentru copii adăugă noi cursuri de limba engleză în portofoliu: cursuri de limba engleză destinate copiilor într 0 și 6 ani!

De ce o limbă străină de la vârste atât de mici?

„Patricia Kuhl, în studiile sale (The scientist in the crib: What early learning tells us about the mind. New York: HarperCollins), este de părere că creierul bebelusului este pregătit încă de la naștere să diferențieze între toate sunetele limbilor de pe glob. Ceea ce înseamnă că fiecare dintre noi suntem pregătiți genetic să învățăm orice limbă, încă de timpuriu. Însă creierul bebelușului mai are ceva fascinant: așa numitele „abilitati statistice”. Acestea îl ajută să determine cu rapiditate care sunt sunetele cele mai frecvent întâlnite în limba sa nativă și să scadă sensibilitatea pentru sunetele specifice altor limbi. Practic, el va ramane fidel sunetelor limbii sale si va renunta la ceea ce nu este folosit des în limba nativă sau în alte limbi. La EKA susținem învățarea limbii engleze încă de la cele mai fragede vârste pentru că știm că se poate și mai ales, știm cum să facem asta.”, Alina Oprea, psiholog. 

Expunerea la limba engleză prin intermediul muzicii și al mișcării!

Programele EKA destinate celor mai mici dintre noi au la bază muzica și mișcarea. Specialiștii familiarizează mai întâi copilul cu noile sunete și cu noul mediu, utilizând elemente care lui îi sunt familiare sau pe care le îndrăgește mai mult: filmulețe, jocuri, muzică, dans. De asemenea, la EKA este încurajat sprijinul părinților în stimularea celui mic să învețe limba engleză. Părinții participă la cursuri în cazul celor mai mici și lucrează cu ei și acasă, folosind metodele de predare din cadrul EKA. Programele EKA pentru copiii între 0 și 6 ani sunt structurate în 3 module:

Sing & Play (6 luni – 2 ani) -  HYPERLINK "http://www.englezacopii.ro/sing-play-6-luni-2-ani/" http://www.englezacopii.ro/sing-play-6-luni-2-ani/ 
Program conceput pentru copiii cu vârsta între 0 și 2 ani, Sing & Play stimulează dobândirea de noi abilități de mișcare și abilități lingvistice. Fiecare sesiune de curs oferă o combinație de activități comune părinte-copil, oferind părintelui ocazia de a participa alături de copil la activitățile de mișcare, muzică, socializare și, în egală măsură, de a observa din umbră evoluția copilului. Cursul durează 12 luni, 2 ședințe pe săptămână, 60 minute/sedința. Copilul participă alături de un părinte sau însoțitor, iar înscrierea se poate face oricând în timpul anului. La înscriere, se achită doar primele 8 ședințe /1 lună, după care se pot achita pachete de discount de 3, 6 sau 11 luni.

Programul de expunere la limba engleză pentru copiii cu vârsta între 2 și 3 ani. Totul se întâmplă într-un mod super-distractiv. Lecțiile oferă o experiență de învățare bogată în muzică, copiii mici bucurându-se de activități de canto, dans, instrumente de joc special concepute pentru a promova dezvoltarea cognitivă, pentru a încuraja abilitățile sociale și câștigarea autonomiei față de părinți. Cursul durează 12 luni, 2 ședințe pe săptămână, 60 minute/sedința. Copilul participă alături de un părinte sau însoțitor, iar înscrierea se poate face oricând în timpul anului. La înscriere, se achită doar primele 8 ședințe /1 lună, după care se pot achita pachete de discount de 3, 6 sau 11 luni.

Laugh & Learn (3 -6 ani):
Programul este destinat copiilor cu vârsta între 3 și 6 ani. Fiecare lecție folosește deschiderea naturală a copilului către muzică, povești și joc imaginative, pentru introducerea primelor noțiuni de limbă engleză și pregătirea copilului pentru învățarea structurată a limbii străine. Cursul durează 12 luni, 2 ședințe pe săptămână, 60 minute/sedința. Copilul participă alături de un părinte sau însoțitor, iar înscrierea se poate face oricând în timpul anului. La înscriere, se achită doar primele 8 ședințe /1 lună, după care se pot achita pachete de discount de 3, 6 sau 11 luni.

Pentru detalii despre înscriere și alte informații, puteţi consulta www.englezacopii ro.

English Kids Academy este divizia International House specializată în predarea limbii engleze pentru copii. English Kids Academy, prin International House Bucharest, este singurul centru acreditat de pregătire a profesorilor în predarea limbii engleze pentru copii și adolescenți, curs de calificare a profesorilor moderat de Universitatea din Cambridge.
Rezultatele copiilor la examenele internaționale au determinat Cambridge English Language Assesment să acorde English Kids Academy titlul de unul dintre cele mai bune centre din țară, cu "impact educațional excepțional", în anul 2016.

International House Bucharest este liderul cursurilor de limba engleză din România (poziție certificată de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, timp de 5 ani la rând) și este membru al International House World Organization, organizație care numără peste 150 de centre de limbi străne în peste 50 tari. International House, cu o existență de peste 60 de ani pe piața produselor culturale și având sediul în Londra a pus bazele standardelor predării limbii engleze în lume – primul curs de pregătire a profesorilor de engleză din lume a avut loc în International House în Londra, acum mai bine de 50 de ani. 
International House este prezentă pe piața din România de 15 ani.

No comments:

Post a Comment

Comentarii