Monday, September 11, 2017

A început școala. Cum ne distrăm (în rest)?! Program pentru copii

VINERI 15 SEPTEMBRIE 2017


Degețica
Vineri, 15 septembrie, de la ora 10:00, sunteți invitați în lumea Degețicăi! Născută dintr-o floare de nufăr, ea este purtată de vânt împreună cu prietenii ei Buburuza, Libelula şi Fluturel. Însă Degeţica se rătăceşte şi ajunge în ţara de sub pământ a Domnului Şobol şi a Mătuşii Şoarece, de unde este salvată de Rândunică. 
Ţinutul copilăriei nu-şi pierde nicicând misterul, indiferent de vârstă. Trebuia să redescopere cineva povestea Degeţicăi şi s-o conjuge la timpul prezent. Din clasorul cu amintiri, regizorul Aurel Mitran a scos la lumina această istorioară. A şters-o puţin de pulberea timpului, a rescris-o şi a pus-o în scenă cu neastâmpăr, umor şi fantezie. Cum poate schimba lumea o făptură atât de mică, jucăuşă şi inocentă cum este Degeţica? Veți afla, odată ajunși la Teatrul Excelsior!
Un spectacol recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani.
Detalii puteți afla de pe website-ul Teatrului Excelsior: 
http://www.teatrul-excelsior.ro/ secțiunea Calendar.

Copiii în Vestul Sălbatic
Începând cu 9 septembrie și până pe 1 octombrie, între orele 10:00 și 20:00, cei mici sunt invitați să descopere toate secretele Vestului Sălbatic prin activități interactive în cadrul expoziției Copiii în Vestul Salbatic, la Mega Mall.
În această perioadă, copii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, vor intra pe ușile rabatabile, specifice barurilor din vestul salbatic, unde se vor aventura timp de 50 de minute pe un traseu special amenajat.
Participarea la expoziția interactivă Copiii în Vestul Sălbatic este gratuită, fiind condiționată de rezervarea în prealabil a zilei și orei la adresa de email:rezervari@megamallbucuresti.ro, la numărul de telefon 0756 140 191 sau la Info Desk Mega Mall. Grupurile se pot forma din maxim 30 copii.

SÎMBĂTĂ 16 SEPTEMBRIE 2017

SALA STUDIO - CLASIC E FANTASTIC - Bela Bartok și povestea prințului cioplit în lemn


Data: Sâmbătă, 16 septembrie
Ora: 11:00
Concepție păpuși: Aurelia Bădulescu
Scenariu: Cristina Sârbu
Regia : Monica Ciută
Scenografie și costume: Valeria Cristia și Sânziana Tarța
Interpreți: Filip Ristovski, Valeria Cristia, Irina Sârbu, Alexandra Badea, Alexandru Unguru, Monica Ciută,Monica Buștean (vioară), Raluca Ouatu (pian)
Spectacol muzical adresat copiilor între 4 și 10 ani, realizat în parteneriat cu Asociaţia Clasic e fantastic, cu sprijinul Savana și Dacia
Eveniment desfășurat în cadrul Festivalului Internațional George Enescu
Preț bilete: adulți 21,20 lei; copii 12,72 lei
Durata: 1h

SALA STUDIO: CLASIC E FANTASTIC: Copilăria lui Enescu



Data: Sâmbătă, 16 septembrie
Ora: 18:00
Construcție păpuși Aurelia Olteanu
Regia Monica Ciută
Scenariul Emanuel Ciocu
Scenografia Sânziana Tarța
Consultant de specialitate Cristina Sârbu
Cu Filip Ristovski, Monica Ciută, Valeria Cristia, Irina Sârbu, Alexandru Unguru, Alexandra Badea, Monica Buștean (vioară) și Raluca Ouatu (pian)
Spectacol muzical adresat copiilor între 4 și 10 ani, realizat în parteneriat cu Asociaţia Clasic e fantastic, cu sprijinul Savana și Dacia
Eveniment desfășurat în cadrul Festivalului Internațional George Enescu
Preț bilete: adulți: 21,20 lei; copii: 12,72 lei
Durata: 1h

Bastien și Bastienne
Premieră!
Spectacol de operă
la Opera comică pentru copii
sala UnderGrant
ora 18.30
mai multe detalii aici

Fantezii din pălării
Spectacol pentru copii
cu Tăpușele
16 septembrie, ora 11.00
pentru copii cu vârste între 0-5 ani şi părinţii lor.
Pălării de diverse culori şi forme, de peste mări şi ţări şi din poveştile îndrăgite vă dau întâlnire la spectacolul lor!
Cost bilet: 50 lei de copil. (părinţii nu plătesc)
Cel de-al doilea copil al familiei are reducere 50%.
Adresa: Hotel Caro, sala Goga, Bd. Barbu Văcărescu nr. 164 A, sector 2, Bucureşti.
Înscrieri: rusunicoleta3@gmail.com, tapusele@gmail.com



Vocile pădurii
Premieră, Spectacol de teatru 1-3 ani
Teatrul din Podul Meu 
Sâmbătă 16 septembrie ora 18, Clubul Miruna, Str. Traian nr. 160
A fost odată o pădure cu lemne şi copaci, ghinde şi frunze, pietre şi apă curgătoare, scoarţă şi rumeguş care prind viaţă şi ne povestesc magnificul specacol al naturii vii.
În faţa ochilor ni se desfăşoară natura cu ce are ea mai frumos iar la sfărşit vom putea atinge cu toţii lemnul, piatra, frunza, pământul şi apa.
Spectacolul va fi sustinut de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in Programe de educție timpurie, susținător al numeroase spectacole dedicate bebelușilor și todderilor.
Pret 50 Ron/copil, parintii nu platesc.
Locaţie@Clubul Miruna, Str. Traian 160, sâmbătă 16 septembrie ora 18
e-mail : teatruldinpodulmeu@gmail.com

Agenda Bio
activități noi pentru cei mici:
· Atelier de mindfulness – este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani
· Atelier despre emoții 
· Atelier growing with music 
Pentru participare este necesară completarea unui formular de înscriere. Fiecare formular se găsește pe site, în articolul aferent atelierului.
Alte modalități distractive de a-i învăța pe cei mici să lucreze cu diferite materiale, să își dezvolte imaginația și atenția sunt și cele șase ateliere permanente cu tematici diferite
- decorare cu particule de marmură
- colorare pe planse de catifea – Colorvelvet
- pictură pe apă
- olărit
- reciclare creativă
- pictură pe căni din sticlă
Echipa Juxi Magic ne-a pregătit sâmbătă 16 septembrie de la ora 11:00 un spectacol interactiv vesel și colorat.
Agenda Bio, ediția a 6-a, sâmbătă și duminică, 16-17 septembrie 2017, la Casa Universitarilor București, str. Dionisie Lupu 46 (zona Parc Grădina Icoanei, două străzi în spatele cinematografului Patria) între orele 10:00 și 20:00.
Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei de persoană, ȋnsă copiii pȃnă ȋn 14 ani pot intra gratuit. Biletul include accesul ȋn zona de tȃrg, ȋn zona de seminarii şi conferințe, şi include degustări şi testări de produse.
Mai multe detalii găsiți:
- Ateliere permanente: https://goo.gl/E1mnPs
- Program seminarii și conferințe incluse în bilet: https://goo.gl/55R3Hq
- Event Facebook: https://www.facebook.com/events/456150468082009/

la Opera Comică pentru Copii 
în weekend-ul 16-17 septembrie cei mici sunt invitați la reprezentații ale operei „Flautul fermecat” de W. A. Mozart, la Sala Mare. 
În plus, așa cum am mai anunțat deja aici, tot în weekendul ce vine, pe 16 și 17 septembrie, de la ora 18:30, respectiv 10:00 va avea loc premiera operei „Bastien și Bastienne” de W. A. Mozart, recomandată copiilor de peste 3 ani.
Salonul Mozart își așteaptă micii spectatori într-un spațiu renovat, cu îmbunătățiri realizate pe măsura nevoilor publicului tânăr. Pe 16 și 17 septembrie copiii sunt invitați la „Salonul de scenografie”, un atelier interactiv în care cei mici descoperă secretele creării unui spectacol sub îndrumarea scenografei Bogdana Pascal.
Detalii: www.operacomica.ro, pagina de Facebook sau aplicația OCC.


Tinkerbell spre Tărîmul de nicăieri
Teatru pentru copii
16 septembrie, ora 12.00
la Berăria Germană București
preț bilet: 10 lei
detalii aici
De unde vin emoțiile?
Jocuri pentru părinți și copii
pentru conștientizarea emoțiilor personale
Organizator: Asociația Cursuri pentru Viață
16 septembrie 2017, ora 11.00
în Parcul Herăstrău, la Roata Mare
participarea este gratuită, pe bază de înscriere
detalii și înscrieri aici


Vrăjitorul din Oz
Sâmbătă, 16 septembrie, la ora 11:00, îndepărtatul tărâm de basm Oz va fi mai aproape ca niciodată. Povestea micuței Dorothy din Kansas care visează să stea într-un loc mai bun (undeva, dincolo de curcubeu), revine la Teatrul Excelrios, în versiunea scenică plină de culoare semnată de regizorul Petre Bokor, pe o minunată muzică ce îndeamnă la visare și aventură.
Purtată de tornadă departe de casă împreună cu cățelușul ei, Toto, Dorothy își va face câțiva tovarăși de drum cu totul speciali, alături de care va trece prin nenumărate peripeții. Însă pe scenă, totul se rezolvă neașteptat de repede pentru că timpul în teatru are ceva magic, astfel că ceea ce părea de nedepășit devine, la final, o întâmplare cu muzică, așa cum este subintitulat spectacolul de la Teatrul Excelsior.
Un spectacol recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani.
Detalii puteți afla de pe website-ul Teatrului Excelsior: 
http://www.teatrul-excelsior.ro/ secțiunea Calendar.




Ozzy, marea evadare
Cinema Elvire Popesco recomandă pentru weekend filme pentru întreaga familie.
Sâmbătă 16 septembrie, ora 11:00, puteţi urmări “Ozzy, marea evadare” (+3) în varianta dublată.
Familia Martin pleacă în călătorie, dar căţelul Ozzy nu îi poate însoţi. De aceea familia i-a găsit un loc ideal unde va fi lăsat, o pensiune canină cu tot confortul. Dar locul acesta se dovedeşte a fi doar de faţadă, pensiunea este, de fapt, o capcană construită de un diabolic răpitor de câini. Ozzy ajunge în adevărata „pensiune” Pârâul Albastru, o închisoare pentru câini, condusă de alţi câini. El trebuie să înfrunte pericolele şi să conteze pe ajutorul noilor săi prieteni, Chester, Fronky şi Doc, pentru a scăpa şi a ajunge în siguranţă acasă.
Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45), Hecate (Strada Paleologu nr. 26), de la noul sediu Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21) precum și online, de pe www.elvirepopesco.ro

Copiii în Vestul Sălbatic
Începând cu 9 septembrie și până pe 1 octombrie, între orele 10:00 și 20:00, cei mici sunt invitați să descopere toate secretele Vestului Sălbatic prin activități interactive în cadrul expoziției Copiii în Vestul Salbatic, la Mega Mall.
În această perioadă, copii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, vor intra pe ușile rabatabile, specifice barurilor din vestul salbatic, unde se vor aventura timp de 50 de minute pe un traseu special amenajat.
Participarea la expoziția interactivă Copiii în Vestul Sălbatic este gratuită, fiind condiționată de rezervarea în prealabil a zilei și orei la adresa de email:rezervari@megamallbucuresti.ro, la numărul de telefon 0756 140 191 sau la Info Desk Mega Mall. Grupurile se pot forma din maxim 30 copii.

DUMINICĂ 17 SEPTEMBRIE 2017

SALA STUDIO: CLASIC E FANTASTIC: Copilăria lui Enescu




Data: Duminică, 17 septembrie
Ora: 11:00
Construcție păpuși Aurelia Olteanu
Regia Monica Ciută
Scenariul Emanuel Ciocu
Scenografia Sânziana Tarța
Consultant de specialitate Cristina Sârbu
Cu Filip Ristovski, Monica Ciută, Valeria Cristia, Irina Sârbu, Alexandru Unguru, Alexandra Badea, Monica Buștean (vioară) și Raluca Ouatu (pian)
Spectacol muzical adresat copiilor între 4 și 10 ani, realizat în parteneriat cu Asociaţia Clasic e fantastic, cu sprijinul Savana și Dacia
Eveniment desfășurat în cadrul Festivalului Internațional George Enescu
Preț bilete: adulți: 21,20 lei; copii: 12,72 lei
Durata: 1h

SALA STUDIO - CLASIC E FANTASTIC - Bela Bartok și povestea prințului cioplit în lemn


Data: Duminică, 17 septembrie
Ora: 18:00
Concepție păpuși: Aurelia Bădulescu
Scenariu: Cristina Sârbu
Regia: Monica Ciută
Scenografie și costume: Valeria Cristia și Sânziana Tarța
Interpreți: Filip Ristovski, Valeria Cristia, Irina Sârbu, Alexandra Badea, Alexandru Unguru, Monica Ciută,Monica Buștean (vioară), Raluca Ouatu (pian)
Spectacol muzical adresat copiilor între 4 și 10 ani, realizat în parteneriat cu Asociaţia Clasic e fantastic, cu sprijinul Savana și Dacia
Eveniment desfășurat în cadrul Festivalului Internațional George Enescu
Preț bilete: adulți 21,20 lei; copii 12,72 lei
Durata: 1h

Bastien și Bastienne
Premieră!
Spectacol de operă
la Opera comică pentru copii
sala UnderGrant
ora 10.00
mai multe detalii aici


Toamna pictată pe sticlă
Atelier cu Tăpușele
17 septembrie, ora 11.00
pentru copii cu vârste între 2-6 ani şi părinţii lor.
Chiar dacă ai doar 2 ani, suntem siguri că te vei descurca de minune cu ajutorul nostru şi al părinţilor.
Cele mai frumoase culori tomnatice te aşteaptă să le aşterni armonios, creând cel mai frumos tablou tomnatic.
Cost bilet: 50 lei de copil. (părinţii nu plătesc)
Cel de-al doilea copil al familiei are reducere 50%.
Adresa: Joyplace, strada Turnu Măgurele, numărul 17A, sector 4, Bucureşti.
Înscrieri: rusunicoleta3@gmail.com, tapusele@gmail.com



Vocile pădurii
Premieră, Spectacol de teatru 1-3 ani
Teatrul din Podul Meu 
Duminică 17 septembrie ora 10.30, Podul lui Sfredeluş, Str. Drumul sării nr. 84
A fost odată o pădure cu lemne şi copaci, ghinde şi frunze, pietre şi apă curgătoare, scoarţă şi rumeguş care prind viaţă şi ne povestesc magnificul specacol al naturii vii.
În faţa ochilor ni se desfăşoară natura cu ce are ea mai frumos iar la sfărşit vom putea atinge cu toţii lemnul, piatra, frunza, pământul şi apa.
Spectacolul va fi sustinut de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in Programe de educție timpurie, susținător al numeroase spectacole dedicate bebelușilor și todderilor.
Pret 50 Ron/copil, parintii nu platesc.
Locaţie @ Podul lui Sfredeluş, Str. Drumul Sării nr. 84, duminică 17 septembrie ora 10.30
email: inscrieri.podulluisfredelus@gmail.com


Agenda Bio
activități noi pentru cei mici:
· Atelier de mindfulness – este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani
· Atelier despre emoții 
· Atelier growing with music 
Pentru participare este necesară completarea unui formular de înscriere. Fiecare formular se găsește pe site, în articolul aferent atelierului.
Alte modalități distractive de a-i învăța pe cei mici să lucreze cu diferite materiale, să își dezvolte imaginația și atenția sunt și cele șase ateliere permanente cu tematici diferite
- decorare cu particule de marmură
- colorare pe planse de catifea – Colorvelvet
- pictură pe apă
- olărit
- reciclare creativă
- pictură pe căni din sticlă
Echipa Juxi Magic ne-a pregătit sâmbătă 16 septembrie de la ora 11:00 un spectacol interactiv vesel și colorat.
Agenda Bio, ediția a 6-a, sâmbătă și duminică, 16-17 septembrie 2017, la Casa Universitarilor București, str. Dionisie Lupu 46 (zona Parc Grădina Icoanei, două străzi în spatele cinematografului Patria) între orele 10:00 și 20:00.
Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei de persoană, ȋnsă copiii pȃnă ȋn 14 ani pot intra gratuit. Biletul include accesul ȋn zona de tȃrg, ȋn zona de seminarii şi conferințe, şi include degustări şi testări de produse.
Mai multe detalii găsiți:
- Ateliere permanente: https://goo.gl/E1mnPs
- Program seminarii și conferințe incluse în bilet: https://goo.gl/55R3Hq
- Event Facebook: https://www.facebook.com/events/456150468082009/

la Opera Comică pentru Copii 
în weekend-ul 16-17 septembrie cei mici sunt invitați la reprezentații ale operei „Flautul fermecat” de W. A. Mozart, la Sala Mare. 
În plus, așa cum am mai anunțat deja aici, tot în weekendul ce vine, pe 16 și 17 septembrie, de la ora 18:30, respectiv 10:00 va avea loc premiera operei „Bastien și Bastienne” de W. A. Mozart, recomandată copiilor de peste 3 ani.
Salonul Mozart își așteaptă micii spectatori într-un spațiu renovat, cu îmbunătățiri realizate pe măsura nevoilor publicului tânăr. Pe 16 și 17 septembrie copiii sunt invitați la „Salonul de scenografie”, un atelier interactiv în care cei mici descoperă secretele creării unui spectacol sub îndrumarea scenografei Bogdana Pascal.
Detalii: www.operacomica.ro, pagina de Facebook sau aplicația OCC.


Duminică, 17 septembrie, tot de la ora 11:00, aventurile lui Bambi sunt repovestite la Teatrul Excelsior într-un spectacol viu și concentrat, în care forța imaginației și creativitatea devin elementele-cheie care animă lumea fantastică și plină de neprevăzut a pădurii.
Micul prinț Bambi se naște într-o primăvară, într-un luminiș. Are o mamă frumoasă și iubitoare, iar tatăl lui e cel mai important cerb din pădure. Are numeroase rude și prieteni de toate speciile. Bambi va crește mare și va învăța ce are de făcut, și anume că trebuie să fie tot timpul în mișcare pentru a se ține departe de pericol. Efortul e mare, dar puiul de cerb are stofă de învingător. Dar este el oare pregătit să devină un prinț adevărat? Teatrul EXCELSIOR vă așteaptă la un spectacol care păstrează esența poveștii lui Felix Salten, îmbogățind-o cu noi sensuri, dar și cu candoare și umor, grație muzicii compuse de Ioan Gyuri Pascu.
Un spectacol recomandat copiilor cu vârsta de peste 5 ani.
Detalii puteți afla de pe website-ul Teatrului Excelsior: 
http://www.teatrul-excelsior.ro/ secțiunea Calendar.


La tortue rouge
Cinema Elvire Popesco recomandă pentru weekend filme pentru întreaga familie.
Duminică, 17 septembrie, de la ora 11:00 aveţi ocazia de (re)vedea "La tortue rouge" (+6). Prin intermediul istoriei unui naufragiu pe o insulă tropicală populată de broaște țestoase, crabi și păsări, La Tortue rouge trece prin toate marile etape ale vieții unei ființe umane.
Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45), Hecate (Strada Paleologu nr. 26), de la noul sediu Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21) precum și online, de pe www.elvirepopesco.ro

Copiii în Vestul Sălbatic
Începând cu 9 septembrie și până pe 1 octombrie, între orele 10:00 și 20:00, cei mici sunt invitați să descopere toate secretele Vestului Sălbatic prin activități interactive în cadrul expoziției Copiii în Vestul Salbatic, la Mega Mall.
În această perioadă, copii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, vor intra pe ușile rabatabile, specifice barurilor din vestul salbatic, unde se vor aventura timp de 50 de minute pe un traseu special amenajat.
Participarea la expoziția interactivă Copiii în Vestul Sălbatic este gratuită, fiind condiționată de rezervarea în prealabil a zilei și orei la adresa de email:rezervari@megamallbucuresti.ro, la numărul de telefon 0756 140 191 sau la Info Desk Mega Mall. Grupurile se pot forma din maxim 30 copii.

No comments:

Post a Comment

Comentarii