Saturday, September 16, 2017

Fii bine cu tine... și în cuplu


Pe 25, 26 și 27 septembrie va avea loc o nouă serie de conferințe din cadrul evenimentelor „Fii bine cu tine!”. Tema de anul acesta este dedicată relației de cuplu. Evenimentul este organizat de Institutul pentru Studiul și Tratarea Traumei (ISTT) în parteneriat cu Editura TREI. 

Conferințele se vor întinde pe durata a 3 zile și vor include prelegeri despre relația de cuplu și despre transformările și obstacolele pe care le poate întâmpina aceasta, de la ora 18.00.

Din program:

Ziua 1, 25 septembrie
Ana-Maria Mintici, consilier psihologic/psihoterapeut/psiholog clinician practicant autonom, Partea si intregul: unde sunt Eu în Noi?

Ziua 2, 26 septembrie
Anamaria Draguta, psihoterapeut practicant sub supervizare, Tu si cuplul – cum sa dai „totul” in relatie, (fără sa te pierzi pe tine)

Ziua 3, 27 septembrie
Ana-Maria Nastase, consilier psihologic/psihoterapeut/psiholog clinician practicant autonom, Lacrimi de bucurie printre nopti de nesomn – viata de cuplu dupa aparitia copilului

Nu vreți să ratați acest eveniment! Vă puteți înscrie aici: https://www.istt.ro/event/fii-bine-cu-tine-in-cuplu/

„Fii Bine cu Tine!” a fost la început doar o idee, o dorință de a transmite oamenilor deschiși către propria cunoaștere și transformare informații valoroase din știința psihologiei. În 2010, o dată cu deschiderea oficială a ISTT, această idee s-a transformat în realitate. Un an mai târziu, o „mână" de psihologi voluntari și sufletiști a început susținerea unor prelegeri cu frecvență lunară, cu scopul ca oamenii să fie informați și sprijiniți potrivit cu nevoile lor. Sprijinul a constat în recomandări, soluții, servicii de evaluare și tratament pentru publicul larg.
În toți acești ani, „Fii Bine cu Tine!" a crescut natural și s-a materializat în evenimente organizate an de an de ISTT în București și în alte orașe din țară.
„Fii Bine cu Tine!" este despre conștientizare, vindecare și sănătate psihică. Ne încurajează să ne privim cât se poate de clar pe noi, experiențele noastre personale și modul în care acestea se reflectă în funcționarea noastră.

Institutul pentru Strudiul și Tratatrea Traumei (ISTT) este o asociație profesională non-profit care oferă ajutor psihologic prin aportul voluntar al specialiștilor săi, tuturor celor care au nevoie. ISTT oferă consiliere psihologică, evaluare, psihoterapie – individual, în cuplu, dar și pentru familie. Din 2010 până în prezent, peste 400 de persoane au primit gratuit suport psihologic din partea ISTT pentru ameliorarea efectelor negative ale experienţelor traumatizante trăite. ISTT promovează cunoștinţele despre traumele psihice și susține cursuri de formare continuă referitoare la psihotraumatologie pentru psihologi, medici, cadre didactice.

No comments:

Post a Comment

Comentarii