Tuesday, October 24, 2017

Cursuri și evenimente pentru adulți la Fundația Calea Victoriei

De obicei, pe acest blog recomandăm evenimente pentru copii: activități, ateliere, cursuri, cluburi, spectacole de teatr, balet sau operă... totul pentru copii. Plus diverse evenimente din seria de Parenting, pentru părinți, bunici, frați mai mari, educatori... etc. 

Astăzi avem cîteva recomandări de cursuri și evenimente pentru părinți, de la Fundația Calea Victoriei. Mi s-au părut foarte drăguțe multe dintre ele ca să nu vă povestesc și vouă. În pus, Fundația împlinește pe 14 noiembrie un deceniu de activitate. Așa că ce moment mai bun ați putea alege ca să vă înscrieți la unul din cursurile lor pentru adulți?



Atelier de Grafică – Peniţă şi tuş

Din 1 noiembrie, atelier în 3 sedințe
Cost: 230 lei, 210 lei (card fidelitate)
Instrumentele de lucru specifice Chinei şi Japoniei și vom poposi apoi în Europa pentru a descoperi plasticitatea peniţei, folosind tuşul.

Aici puteți găsi mai multe detalii



Sunt perfecţionist, dar mă tratez!

Din 3 noiembrie, atelier în 4 sedințe
Cost: 220 lei, 200 lei (card fidelitate)
La curs vei dobândi o serie de tehnici bazate pe Mindfulness și o perspectivă nouă asupra a ce înseamnă o viaţă trăită cu flexibilitate, creativitate, compasiune şi libertate.

află mai multe



Călătorie în literatura rusă

Din 4 noiembrie, atelier în 4 sedințe
Cost: 220 lei, 200 lei (card fidelitate)
Există, în literatura rusă, o mişcare de adâncime, o iminenţă al cărei timbru anunţă deopotrivă sfârşitul şi începutul, sublimul şi teribilul, anihilarea şi renaşterea.
află mai multe



Atelier de tehnici de relaxare

Din 6 noiembre, atelier în 4 sedințe
Cost: 220 lei, 200 lei (card fidelitate)
Acest atelier îţi aduce o stare de bine şi te învaţă să foloseşti metode de respiraţie corectă şi liniştire atât a minţii, cât şi a trupului.
află mai multe



Atelier de Scenaristică

Din 7 noiembrie, atelier în 6 sedințe
Cost: 330 lei, 300 lei (card fidelitate)
Atelierul este deschis iubitorilor de cinema, persoanelor care doresc să se familiarizeze cu domeniul scenaristicii şi să experimenteze scrisul unui scenariu.
află mai multe



Vreau să mă pricep la Artă

Din 8 noiembre, atelier în 6 sedințe
Cost: 400 lei, 360 lei (card fidelitate)
De unde ştiu dacă o compoziţie e bună sau proastă? Cum judec un portret? Când este simetria bună şi când este rea? La astfel de întrebări va răspunde cursul de faţă.
află mai multe



Curs practic de Design interior

Din 9 noiembrie, atelier în 5 sedințe
Cost: 330 lei, 300 lei (card fidelitate)
Acest curs practic se adresează celor care doresc să exploreze principiile de bază decorative și să înveţe cum să îşi identifice stilul personal.
află mai multe



Introducere în Cultura japoneză
Din 9 noiembre, atelier în 3 sedințe
Cost: 165 lei, 150 lei (card fidelitate)
Samurai, gheişe, călugări zen şi temple pe de o parte, Hello Kitty, Mario, j-rock şi anime pe de altă parte – unde începe şi unde se termină Japonia şi a sa cultură fascinantă?
află mai multe



Castele şi palate celebre din Europa

Din 9 noiembrie, atelier în 3 sedințe
Cost: 165 lei, 150 lei (card fidelitate)
Vom descoperi splendorile arhitecturii europene, le aflăm istoria şi secretele. Pornim din Italia până pe Valea Loarei și la curțile regale din Anglia, Austria sau Rusia.
află mai multe



Filozofii greci: Best of
Din 10 noiembre, atelier în 3 sedințe
Cost: 165 lei, 150 lei (card fidelitate)
Pornim de la marile întrebări ridicate de grecii antici: ce este viaţa, cum a luat naştere universul, ce este timpul, ce este cunoaşterea sau ce este virtutea.
află mai multe



Stil vestimentar feminin

Din 10 noiembrie, atelier în 4 sedințe
Cost: 220 lei, 200 lei (card fidelitate)
Vom analiza tipurile de conformaţii şi vom afla ce fel de ţinută avantajează un anumit tip de siluetă. Descoperim care sunt culorile şi nuanţele pe care ar trebui să le purtăm.
află mai multe



Atelier de iniţiere în Arta Parfumeriei
Din 11 noiembre, un atelier (3h)
Cost: 110 lei, 100 lei (card fidelitate)
Atelierul olfactiv la care vei asista combină elemente practice cu noţiuni teoretice de chimie şi parfumerie, astfel încât să înţelegi arta preparării parfumurilor în ansamblu.
află mai multe

Deci, ce să fie? Design interior sau filosofi greci? Grafică sau mindfullness? Parfumuri sau cultură japoneză? Așa-i că ați merge la toate? 

No comments:

Post a Comment

Comentarii