Monday, November 6, 2017

Mulțumesc, Moș Crăciun! - vor spune copiii, împreună cu Gașca Zurli


Gașca Zurli prezintă în premieră spectacolul Mulțumesc, Moș Crăciun!, pe data de 9 decembrie, de la ora 11:00, la Circul Globus din București.

Atenție: datorită faptului că biletele la această reprezentație s-au epuizat în mai puțin de 2 ore, o a doua reprezentație este anunțată pentru ora 19.00, tot pe 9 decembrie, la Circul Globus București.

Orice scrisoare pentru Moş Crăciun ar trebui să înceapă cu “Mulțumesc, Moş Crăciun!”. În cea mai nouă producție ZURLI, copiii şi părinții, deopotrivă, și-l amintesc pe MULȚUMESC! - spune o informație trimisă de reprezentanții Gașca Zurli.

Emoțiile dansează de mână cu fulgii de confetti, sentimentele se transformă în globuri magice şi bradul se îmbracă în iubire, împotriva încercărilor Vrăjitoarei Tura Vura de a strica sărbătoarea Crăciunului.

Biletele s-au pus în vânzare pe site-ul Eventim şi în magazinele partenere Eventim din oraşul tău.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Vero Căliman, Mirela Retegan, Andrea Bartha, Andreea Ghiță, Alex Stama, Răzvan Marina, Eduard Zănoagă, Paul Chichirău, Ionuț Varodi, Silviu Vlăduț Tabără, Teodor Veleanu şi Bogdan Olaru.

Scenariul poartă semnătura Mirelei Retegan, creatoarea fenomenului Zurli.
Scenografie - Anca Cernea;
Muzica - Cornel Sorian;
Coordonator muzical - Marius Aştilean;
Grafică - Smaranda Milu Némethi;
Regia - Eduard Zănoagă şi Mirela Retegan.

No comments:

Post a Comment

Comentarii