Saturday, February 17, 2018

Baby Boom Show, ediția de primăvară, aproape de start

 Tîrgul dedicat viitorilor părinți și copiilor deschide sezonul evenimentelor de profil cu ediția de primăvară Baby Boom Show ce are loc între 8 și 11 martie în Pavilionul Central ROMEXPO.

Potrivit organizatorilor, Baby Boom Show reunește cele mai multe brand-uri dedicate tinerilor părinți și copiilor cu vîrste de pînă la 7 ani. Cărucioare, hăinuțe, scaune auto, mobilier, jocuri și jucării, sisteme de purtare, kit-uri de celule stem și oferte speciale din partea maternităților – sunt doar o mică parte din miile de produse și servicii pregătite de expozanții Baby Boom Show.

Ca și pînă acum, Baby Boom își propune să vină în completarea expoziției cu numeroase resurse informaționale de calitate pentru actualii și viitorii părinți. Astfel, timp de patru zile, peste 800 de persoane pot asista la cursuri de puericultură, prim-ajutor, alăptare, despre psihologia în cuplu sau sesiuni informative care detronează miturile medicale. Mai mult decat atît, tot in perioada 8 – 11 martie, Baby Boom reia proiectul Clinicii de recuperare unde sunt oferite zilnic evaluări gratuite de logopedie și kinetoterapie. Mai multe informații găsiți pe www.babyboomshow.ro


Pînă la 70% este cel mai mare discount anunțat de expozanții ediției de primăvară Baby Boom Show! Mii de produse și servicii vor beneficia de prețuri speciale doar între 8 și 11 martie la ROMEXPO, ofertele pornind de la reduceri de 10%.

Baby Boom Show pe scurt:
Program de vizitare, Pavilion A
► 8 – 10 martie 2018, zilnic între orele 10:00 – 19:00
► 11 martie 2018, între orele 10:00 – 18:00
► Tarif bilet intrare în pavilionul A – 10 Ron

Acces gratuit pe 8 și 9 martie pe baza invitației online disponibilă pe www.babyboomshow.ro

No comments:

Post a Comment

Comentarii