Thursday, March 1, 2018

Pe roți din 2 martie la cinema. Mergi la film și poți cîștiga o bicicletă Pegas



PE ROȚI (Brazilia), film de aventuri pentru întreaga familie regizat de brazilianul Mauro D’Addio, va avea premiera în cimematografele din România în 2 martie. Filmul va rula în prima săptămână în săli din București, Botoșani, Cluj, Constanța, Târgu Mureș și Timișoara și toți copiii între 7 și 14 ani care vor viziona acest film la cinema până la data de 20 martie, pot participa la concursul organizat de FREEALIZE în parteneriat cu PEGAS și revista DOXI (detalii mai jos) - anunță FREEALIZE.

PE ROȚI vorbește despre curaj, îndrăzneală, dorința de a cuceri lumea și vă va purta într-o aventură autentică, la capătul căreia eroii vor descoperi prietenia adevărată. Este un road movie care urmărește transformarea tinerilor săi eroi de-a lungul unei călătorii… pe roți. Lucas, un baiat de 13 ani, se află în scaunul cu rotile în urma unui accident, Laís, 12 ani, o ajută pe mama ei să vândă micul dejun dintr-o camionetă, în orășelul unde locuiesc. Laís își dorește enorm să îl cunoască pe tatăl ei care a plecat pe când ea era mică. Lucas și Laís sunt prieteni de la școală și când Laís află unde este tatăl ei, cei doi pornesc într-o aventură incredibilă pentru a-l găsi.

Sunt extrem de fericit că debutul meu în lungmetraj va avea premiera în România în acest weekend. Sper că toți cei care-l vor vedea la cinema: copii, adolescenți, părinți sau bunici se vor bucura de el. M-aș fi bucurat să văd reacțiile pe viu, dar chiar și așa, de departe, sunt conectat emoțional cu publicul din România. Vă doresc tuturor vizionare plăcută! – Mauro D’Addio, regizorul filmului (Brazilia).



PE ROȚI poate reprezenta o ocazie bună pentru părinți și profesori de a-i familiariza pe copii cu drumul pe care îl parcurge filmul până la cinematograf și este un proiect ideal pentru orele de Dezvoltare personală și Educație civică pentru ciclul primar. Filmul poate fi unul dintre proiectele din SCOALA ALTFEL de anul acesta și prin intermediul lui veți putea ține o altfel de lecție despre toleranță, curaj, prietenie și perseverență!

Durata filmului este de 72 minute.
Rating: Audiență generală.
Distribuitor în România: FREEALIZE.

CONCURS pentru copii între 7 și 14 ani!

FREEALIZE împreună cu Bicicletele Pegas și DOXI te invită la concurs!

Iată ce ai de făcut:
1. vizionează filmul PE ROȚI la cinema - cumpără bilet (poți afla programul de aici: http://bit.ly/2FBJRuZ )
2. păstrează biletul
3. descarcă fișa filmului de aici: http://doxi.ro/wp-content/uploads/2018/02/pe_roti_fisa.pdf
4. completează fișa
5. trimite-o până la data de 20 martie împreună cu o poză a biletului la adresa de e-mail: press@freealize.com

și poți câștiga unul dintre cele 9 premii: o bicicleta Pegas Mini Strada. 3 perechi de Role Bliss și 5 Kendama Samurai.

Tragerea la sorti va fi realizata prin random.org si castigatorii vor fi anuntati la data de 27 martie 2018 pe facebook FREEALIZE si via e-mail.
_____________

Silueta Pegas-ului, cu șa lungă și coarne, avea să devină pentru mii de copii din România comunistă definiția cuvântului „bicicletă”. Și un pic mai mult. Un obiect cult, poate chiar cel care definește cuvântul „copilărie” pentru toți cei care au învățat să meargă pe bicicletă între anii ’70 și ’80. După ’89 Pegas a dispărut de pe piață. Douăzeci de ani mai târziu, un proiect independent a readus bicicleta copilăriei pe piață, o colecție completă, o serie de biciclete pentru nostalgia copiilor de ieri, și pentru bucuria celor de azi.

Parteneri: Revista DOXI, Pegas, The Shape of E

B24Kids se numără printre partenerii media, alături de Radio Guerilla, Zile și nopți, Cinemagia, ZIarul Metropolis, Cinemarx, MovieNews.ro, Orașul meu, Cinefan.ro, Cooperativa urbana, Liternet, Sub25, România Pozitivă, Radio România Cultural, GOKID, Clopotel.ro.

No comments:

Post a Comment

Comentarii