Friday, May 11, 2018

S-au pus în vînzare biletele la Festivalul Familiei, Zurlandia

Festivalul Familiei Zurlandia, ediția a doua, are loc pe 16 și 17 iunie, la Domeniul Știrbey. S-au pus în vânzare biletele pentru acest festival dedicat familiei. Două zile de neuitat în mijlocul naturii: activitati inedite, joacă, distracție - anunța un comunicat al organizatorilor. Aceștia mai spun:

În ZURLANDIA, timpul se suspendă! Singurul reper e FERICIREA din ochii copilului tău. Și încă nu s-a inventat sistemul de măsură care să cuprindă atâta fericire!

În ZURLANDIA, telefonul e doar un aparat de fotografiat. Vino pe tărâmul părinților care știu că tehnologia e bună, la birou. Pentru copii, tot ce contează e implicarea ta, trup și SUFLET!

În ZURLANDIA, “Privește Cerul!“ nu e doar graffiti. Aici, ești liber să te arunci în iarbă, să sufli în puful păpădiei și să-ți ții sufletul în căușul palmelor. Învață-ți copilul să recunoască LIBERTATEA!

Columb ți-ar spune că e LUMEA NOUĂ! 80 de mii de metri pătrați! Optzeci de mii! Atât are ZURLANDIA! E verde, cât cuprinde, și dornică să-și arate magia: zeci de spectacole în aer liber, sute de personaje, jocuri, scene, piese de teatru, ateliere și activități pentru copii și părinți, concerte extraordinare!

Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua Bilete.ro și Eventim.ro.

Vino în Zurlandia să descoperi Țara Mâncăcioșilor, țara din care până și Mofturosul Mofturoșilor pleacă sătul, ghidați de Bucătărașul Zurli și Lulu.

Ținutul Magic este lumea din care vine Zâna Bună! Magicieni, prințese licurici, baghete fermecate, eșarfe nesfârșite, cutii magice, iluzioniști, trucaje, personaje fantastice!

În Casa Poveștilor, lumea Zurli își dezvăluie toate secretele! Așa și-așa! Iar Terenul de Joacă e TERENUL DE JOACĂ! Pentru că tărâmul acesta va intra în istorie drept locul magic, în care bucuria de a fi împreună a doborât un record Guinness!

Școala de Vacanță este singura școală unde copiii vin cu drag! E locul unde experimentele trăznite se confundă cu lumea descoperirilor! Aici, elevii devin profesori, cât ai spune: presiune, temperatură, transfer de căldură! Sau, poate, Dolly!

În Lumea lui Mulțumesc exersăm empatia! Poftiți în dimensiunea 3D în care devenim mai buni, doar pentru că oferim, necondiționat, ajutor. Aflăm totul despre campaniile umanitare făcute din convingere, cu rezultate palpabile!

Teatrul Copiilor este locul unde, în ciuda convențiilor consacrate, toate, dar absolut toate măștile râd! Trupe de teatru pentru copii, recunoscute în întreaga țară, deschid pofta celor mici pentru scenă!

Zurlishow este spațiul în care plutesc milioane de pupici cu sclipici! E spectacolul Gașca Zurli și e, în egală măsură, lumea oferită invitaților ei. Cornetele pe cap! Pornim în aventura numită altruism, vecină cu generozitatea și bună prietenă a dărniciei!

În ZURLANDIA, Lumea Mamelor e pentru Mame! Pentru el, ești lumea întreagă! Are zâmbetul tău pe retină, din prima clipă, îți recunoaște glasul, din milioane de voci, iar mângâierea ta e terapie!

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

INFORMAȚII BILETE - call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro​

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro și în magazinele partenere Eventim din țară.

INFORMAȚII BILETE - call center 021/1951 asistenta si rezervare bilete. Tarif din reţeaua Romtelecom: 0,37 euro/apel + 0,37 euro/minut(TVA inclus). Tarifele din alte reţele sunt stabilite de catre operatorii respectivi de telefonie.​

Prețul unui bilet este de 50 de RON/persoană. Un bilet este valabil pentru o singură persoană pentru ambele zile de festival ( 16 și 17 iunie 2018). Copiii sub 2 ani beneficiază de intrarea gratuită. Accesul minorilor ( 0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar însoțiți de minim un adult( părinte).

Mai multe informații sunt disponibile pe www.zurlandia.ro.

Urmărește Zurlandia pe Facebook.

No comments:

Post a Comment

Comentarii